Мерси много писах му на личния...лошото е само че ако го взема него работата по инсталацията ще е безкрайна..
Известие
Collapse
No announcement yet.
Счупен мотор.. съвет?
Collapse
X
-
Добре де колеги , има ли начини за да се предотврати "счупване" на прословутия ТС (2.0 най-често) . Доста родилки има напоследък . Обикновенно са вследствие на некачествен ремонт , но за да се стигне до него също трябва да има причина . Преди се даваха само съвети за качествено масло , но явно не са достатъчниAlfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Колега не знам какво да ти кажа...аз в момента трупам опит с тези коли...имам близак приятел който работи в италсервиз...ако трябва да сум честен той ме предуппреди че има голяма вероятност да се случи това...просто този двигател си е лабав...няма оправия...
Comment
-
Първоначално публикувано от t0ff1 Покажи съобщениеКолега не знам какво да ти кажа...аз в момента трупам опит с тези коли...имам близак приятел който работи в италсервиз...ако трябва да сум честен той ме предуппреди че има голяма вероятност да се случи това...просто този двигател си е лабав...няма оправия...
Просто колата е била за продаване. В повечето слувай ТС се осеща кога ще роди! Просто е трябвало да отидеш на майстор, всеки един добър майстор на алфи, ще познае кога е на път да роди!!!EX:Alfa 145 1.3ie Boxer 90 hp 95' ,Alfa 145 1.3 8v Boxer 90 hp 96' - red,Alfa GTV 2.0 16V 150 hp 96'
,Alfa 145 1.3 8v boxer - black, Alfa 33 1.7ie Sport Wagon 110 hp 92' -
Comment
-
Първоначално публикувано от t0ff1 Покажи съобщениеМерси много писах му на личния...лошото е само че ако го взема него работата по инсталацията ще е безкрайна..GTV
Comment
-
Колега лошото е ,че мотора е отварян вече веднъж и ремонтиран от някви смешници безобразно...смешниците са взели на миналия собственик маса пари а не са направили нищо освен да го позакърпят да изкара 2-3 хиляди км. и тфа е ... мазали са със силикон по блока като са го слагали тея помяри тя трабичката на маслената помпа се е запушила и не е имало омасляване ... и не само тфа изобщо са му ебали майката на мотора ... да не говориме ,че и с рейката имам проблеми изтича хидравличното масло и тея помяри я правят вече за четвърти път и пак си тече...сега като сменявам мотора(защото вече твърдо съм решил да го сменям защото момчето при което сега ще си правя колата ме посъветва да не правиме стария щото е мн сасипан а и ще ми излезне същите пари да го сменя)..таа като правиме тея работи и рейката ще сменявам и така .. абе изобщо кофти работа ... откачил съм :@
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa_145_boxer Покажи съобщениеКолега не е лабав двигателя, бил си нагласен!
Просто колата е била за продаване. В повечето слувай ТС се осеща кога ще роди! Просто е трябвало да отидеш на майстор, всеки един добър майстор на алфи, ще познае кога е на път да роди!!!GTV с ново сърце и валчета.....много/100км.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеУжас най-красивото родилоАлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
.
тва като моето ГТВ. Продадох го на един пич от форума за 3000лв и му казах да си го ревизира (окачване, ремъци, свещи, филтри, вариятор) той обаче карал 2 месеца без да го пипне и му се стриши мотора и ми се сърди. е кво ми се сърди имаше разходи 2000 лв за да го направи идеално а сега като е толко тарикат да прави основни ремонти. тия коли искат много поддръжка и тва трябва всеки да го знае. красива но капризна кола е. като жените. глезиш ли я и на теб ти е кефMG ZR160 03' - настоящата
145 2.0 TD 97' - бившата
GTV 2.0 16V 97' - по-бившата
SPL Fan
Comment
-
Първоначално публикувано от t0ff1 Покажи съобщениеКакво общо има това с въпроса ми бе...аз като съм я копувал мн добре знаех за какво става вапрос и не е като да кажеш без пари да съм я взел...мисля че 8500 не е мн малко..и надали има по- красиво гтв от моето..може и да си го виждал ако си от София едно хамелеоново е...тааа не ми обясняваи за парите на мене..а ми кажи дали си струва да права мотора или да го смена с друг..тфа м ие въпроса не ми се прави на умен...Първоначално публикувано от BAS_SEEKER Покажи съобщениетва като моето ГТВ. Продадох го на един пич от форума за 3000лв и му казах да си го ревизира (окачване, ремъци, свещи, филтри, вариятор) той обаче карал 2 месеца без да го пипне и му се стриши мотора и ми се сърди. е кво ми се сърди имаше разходи 2000 лв за да го направи идеално а сега като е толко тарикат да прави основни ремонти. тия коли искат много поддръжка и тва трябва всеки да го знае. красива но капризна кола е. като жените. глезиш ли я и на теб ти е кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеМалии много красиво за изложение във Швеицария правено,ама рано или късно и тоя младеж ще клекне пред твоята врата за помощ.Еххх тия младежи голямо самочувствие имат за колите сисорка за offtopic-а, ама това ми се ръгна в очите.
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
Comment